Barceló diu adéu al Consell: "Ha sigut honor servir al poble valencià en els anys més difícils de les nostres vides"

Guardar

L'ex consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en roda de premsa
L'ex consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en roda de premsa

La fins hui consellera de Sanitat en la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha llançat un missatge de comiat en el seu compte de Twitter, després de fer públic el 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, que deixa el seu càrrec per a passar a ser la síndica socialista en Les Corts.

"Ha sigut un honor servir al poble valencià en els anys més difícils de les nostres vides i orgullosa de tot el personal que sosté la Sanitat Pública Valenciana, us porte amb mi", ha indicat la consellera que ha estat al capdavant d'aquest departament en la crisi del coronavirus.

I acaba el seu missatge citant a Jorge Luis Borges: "El futur no és el que passarà, sinó el que farem", conclou Barceló, a qui Puig agraït la seua "fortalesa", i l'haver estat "durant 791 dies al peu del canó en el lloc més difícil, protegint la salut dels valencians".

El 'president' ha defensat que ara, com a síndica en Les Corts, podrà ajudar a una major fluïdesa amb el govern i els grups que sustenten al Botànic, amb la seua "capacitat d'interlocució", al mateix temps que l'ha definida com a persona "valuosa, seriosa, dialogant i rigorosa".

 

Arxivat a:

Destacats