Baldoví: "No podem donar suport a aquests pressupostos com estan en aquest moment"

El portaveu de Compromís explica que aquests són els pressupostos del Govern i que encara no s'han negociat amb Compromís: "hui comença la negociació"

Guardar

 El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ofereix una roda de premsa en el Congrés dels Diputats, a 7 de setembre de 2021, a Madrid
El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ofereix una roda de premsa en el Congrés dels Diputats, a 7 de setembre de 2021, a Madrid

El portaveu de Compromís, Joan Baldoví, ha valorat negativament la proposta del Govern per als Pressupostos Generals de l'Estat de 2022 i els considera només un punt de partida per a la negociació: "Compromís no pot donar suport a aquests pressupostos com estan en aquest moment".

"Aquests són els pressupostos del Govern, no els de Compromís, per tant, hui comença la nostra negociació. No són els nostres pressupostos perquè no es dona cap solució al problema de l'infrafinançament ni es contempla algun mecanisme corrector", ha explicat Baldoví.

El diputat valencianista considera "absolutament ridícula" la inversió en Rodalia, especialment a la província de Castelló i emfatitza en què la proposta del Govern deixa de costat inversions imprescindibles per als valencians i valencianes com són el túnel passant i la connexió de l'Aeroport d'Alacant amb Elx.

Baldoví ha remarcat que la proposta del Govern redueix a la meitat les inversions a les comarques d'Alacant i que aquesta serà una de les seues principals demandes en la negociació amb el Govern.

Arxivat a:

Destacats