Baldoví diu que Pedro Sánchez és "Pere i el Llop" per anunciar "tantes vegades" que reformarà el model de finançament

Guardar

baldovi_europa
baldovi_europa

El diputat nacional de Compromís, Joan Baldoví, ha qualificat al president del Govern en funcions, el socialista Pedro Sánchez, com "Pere i el Llop" per anunciar "tantes vegades" la reforma del model de finançament.

Baldoví ha valorat d'eixa manera a Alacant aquest dijous l'anunci de Sánchez, qui en un míting de precampanya electoral a València va dir que si revalidava la Presidència del Govern abordaria dins dels pròxims quatre anys el model de finançament, que afecta especialment la Comunitat Valenciana.

En eixe sentit, el diputat nacionalista ha lamentat les "vegades" que el líder socialista "ha dit que sí i després que no" a la qüestió i ha apuntat que "no pot estar anunciant indefinidament la reforma del finançament" i, per açò, li ha exigit "fets i no paraules".

"Nosaltres en el document que Compromís li va entregar al PSOE el passat 15 d'agost li déiem que en huit mesos el Govern s'havia de comprometre a presentar un model de finançament", ha incidit.

En eixe sentit, ha recordat que el treball és del Govern perquè "els estudis estan tots fets i els experts han dit tot el que havien de dir", de manera que ha insistit: "Ara és el temps de la política i és difícil, per açò li posem un termini llarg: és el temps de faça una proposta".

Destacats