Baldoví creu que fan falta "polítics amb casc blau" i no amb "excuses" per a no asseure's a parlar

El polític valencià creu que Sánchez busca "excuses per a no asseure's" a dialogar

Guardar

baldovi_ep
baldovi_ep

El representant de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha defensat aquest dimarts la necessitat de faig més "polítics amb casc blau" per a tractar d'atallar la crisi a Catalunya i no que "busquen excuses" per a no asseure's a dialogar.

D'aquesta forma s'ha referit, en els corredors de la Cambra Baixa, a la falta de diàleg entre el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, i el cap de l'Executiu català, Quim Torra, després dels greus altercats esdevinguts a Catalunya en l'última setmana.

"Tots els arguments poden ser bons, però l'única cosa que no pot ser bo és que no s'asseguen a dialogar o que es busquen motius per a no fer-ho", ha manifestat Baldoví, en al·lusió a la negativa de Sánchez a dialogar amb Torra fins que no condemna de manera expressa la violència registrada a Catalunya després de les sentencia del 'procés'.

Així les coses, el diputat valencià sosté que "el que fa falta, cada dia més, són polítics que es posen un casc blau al cap, i no polítics que busquen excuses per a no asseure's" a parlar.

Destacats