Antifrau descarta irregularitats en la selecció de la prefectura de Recursos Humans de Divalterra

Llinares, sorprés perquè es qüestione el procés des de dins de l'empresa, l'atribueix al fet que la persona "no fora la que es volia"

Guardar

Brigadas Divalterra intesifican vigilancia
Brigadas Divalterra intesifican vigilancia

L'Agència Valenciana Antifrau no ha detectat irregularitats en l'anàlisi elaborada sobre el procés de selecció de la prefectura de Recursos Humans de Divalterra, empresa pública de la Diputació de València l'extinció de la qual es va anunciar la setmana passada, per la qual cosa veu sorprenent que "es qüestione tot des de la mateixa empresa" una vegada finalitzat el procediment.

Així ho ha confirmat el director de l'oficina Antifrau, Joan Llinares, en declaracions als mitjans després d'entregar la memòria de 2020 en Les Corts. La setmana passada, PP i Ciutadans en la corporació provincial van anunciar que portaran a Fiscalia el procés de selecció d'aquesta prefectura, el mateix dia en què el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, va anunciar el tancament i extinció de Divalterra, empresa pública successora de la qual en el seu moment va ser Imelsa.

Ara, el titular d'Antifrau ha explicat que l'agència va analitzar el procés de selecció de la prefectura de Recursos Humans i no va detectar irregularitats, un càrrec del qual ha destacat la seua importància en una empresa pública de la grandària de Divalterra.

També ha mostrat la seua sorpresa perquè "finalitzat el procés sense trobar irregularitats, es qüestione des de dins de la mateixa empresa". "És una miqueta estrany que una entitat vaja contra els seus propis actes dient que s'havia fet tot malament", ha constatat.

Al seu judici, això es pot deure al fet que la persona que ha resultat triada en el procés de selecció "no fora la que es volia". "Cadascun ha d'assumir les seues responsabilitats", ha resolt després de reconéixer les "tensions" durant l'anàlisi duta a terme per l'agència.

Destacats