Ada Colau descarta que l'acte amb Díaz i Oltra siga el "llançament de cap plataforma"

Assegura que "no hi ha hagut cap conversa" sobre un nou projecte d'esquerres

Guardar

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha descartat aquest divendres que l'acte que compartirà a València abans de Cap d'Any amb la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz, i amb la vicepresidenta de la Generalitat valenciana i líder de Compromís, Mónica Oltra, siga "el llançament de cap plataforma".

En una entrevista de Cadena Ser recollida per Europa Press, Colau ha explicat que es tracta d'un acte que "abelleix especialment perquè són dones molt potents amb les quals hi ha moltíssima afinitat més enllà de les sigles", en referència a Díaz, Oltra i a la màxima representant de la direcció de Más Madrid, Mónica García, que també està previst que assistisca.

"És un acte que ens fa molta il·lusió, però no és el llançament de cap plataforma. Ho desmentisc categòricament perquè, a més, ara mateix no estem en temps electoral i tenim molta faena els qui estem en les institucions", ha reiterat, i ha insistit que és el diàleg que la ciutadania els està demanant.

Oltra també va aclarir aquest dimecres que les tres dirigents s'asseuran per a parlar d'idees en aquest acte que convoca el seu partit --Iniciativa, integrat en Compromís-- i va subratllar que és un esdeveniment que "no va de sigles", sinó d'aportar idees a través de lideratges femenins que tenen actualment projecció i solvència.


DÍAZ, EXEMPLE DE "LIDERATGE"
 

Preguntada per si veu oportú que Díaz construïsca un nou projecte polític d'esquerres, Colau ha elogiat la figura de la vicepresidenta qualificant-la com la millor política que hi ha actualment a Espanya i ha assegurat que "no hi ha hagut cap conversa" sobre un nou projecte sense la marca Podemos.

"Yolanda exemplifica que el primer que cal fer treballar i escoltar, dialogar i sumar. Eixe és l'exemple a seguir. Quan arribe el període electoral ja es veurà. Evidentment, les marques han d'estar al servei del projecte i del bé comú, no a l'inrevés", ha subratllat.

En eixe sentit, ha defensat que Podem i el seu exlíder Pablo Iglesias "van obrir l'horitzó de possibilitats i van crear un pluralisme que era la realitat del país, però que no es reflectia en les institucions" i que ara el tipus de lideratge que es necessita per a una nova etapa és el de Díaz.

Arxivat a:

Destacats