Ábalos: "Anem a unes eleccions on l'oposició assumeix abans de les urnes que continuaran sent oposició"

Guardar

abalos_psoe
abalos_psoe

El secretari d'Organització del PSOE i ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, ha afirmat que els partits de l'oposició estan "molt instal·lats entre l'oposició i continuaran sent-ho". "És curiós que anem a unes eleccions on l'oposició assumeix abans d'arribar a les urnes que continuaran sent oposició", ha manifestat.

Així ho ha afirmat aquest dimecres a València, en declaracions als mitjans després de la seua assistència a l'acte institucional pel 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, en el Palau de la Generalitat.

El 'número tres' del PSOE ha afirmat, en referència a les propostes de "desbloqueig" de la situació després de les eleccions de Ciutadans i PP, que "les solucions adequades arriben en els moments adequats". "Em fa molta gràcia que els que han bloquejat ara parlen de desbloqueig", ha asseverat.

"És una bandera una mica tardana, han tingut una gran oportunitat, ens hauríem evitat una convocatòria d'eleccions i que la ciutadania haja de tornar a manifestar-se sobre el manifestat", ha indicat, un plantejament que creu que evidencia "una falta de consciència sobre els propis actes, i sobretot una falta de projecte absolut".

Per a Ábalos, "no hi ha cap proposta de política pública per al país" en les idees dels partits de l'oposició. "Realment, de quin ha servit el bloqueig d'aquestes forces que ens obliga a aquestes noves eleccions?". "Enhorabona que s'hagen adonat, però vesprada, és molt tard per a això", ha postil·lat.

Destacats