Pablo Seguí Granero

Opinió

Estic amb Susana

Guardar

Amb el respecte que tinc a qualsevol militant del meu partit que opta a qualsevol càrrec de direcció, jo em posicione al costat de la companya Susana Díaz. Estic amb Susana per la seua naturalitat i proximitat, pel seu lideratge, per la seua seguretat i claredat en el discurs, per la seua convicció i sobretot per la seua fermesa en el propòsit de guanyar-li les eleccions a la dreta.

M'identifique amb Susana perquè mai oblida d'on ve. La seua lluita per la igualtat en tots els sentits és part del seu ADN, ve d'una família humil i treballadora.

Susana és proximitat, té desimboltura i una memòria increïble que la fa natural en cada conversa o en cada intervenció. Susana és la que veus, sense paranys. Diu el que pensa sense complexos. Mai sobreactua, ni és de cartó pedra.

El seu lideratge és clar, guanya eleccions. I jo vull guanyar-li les eleccions al PP. El seu discurs és netament de majories, i per això guanya eleccions. O és que guanyar eleccions per a transformar el present no és el que volem tots en el PSOE?

És indiscutible que a Andalusia és on més polítiques progressistes i d'esquerres s'apliquen, i a mi em van ensenyar fa molt temps que les persones no són el que diuen, sinó el que fan. I per a govern d'esquerres el de Susana Díaz. O és que en el PSOE és més d'esquerres qui més ho diu enfront de qui més ho posa en pràctica?

Ha arribat l'hora que el nostre lideratge en el partit ho aconseguisca una dona, i no pel simbòlic, sinó per la convicció que és la millor dels quals hui es postulen. I per descomptat, perquè serà una excel·lent presidenta del Govern. Ningú té la força i l'arpa de Díaz per a desallotjar a Rajoy de la Moncloa. Per això estic amb Susana.

Pablo Seguí.Portaveu del Grup Socialista en la Diputació de València y diputat de Carreteres e Infraestructures.

Destacats