Oci

La preestrena de ‘L’Alqueria Blanca’ ompli el Teatre Principal de València

Guardar

Preestrena de la nova temporada de l'Alqueria Blanca.
Preestrena de la nova temporada de l'Alqueria Blanca.

El Teatre Principal de València s'ha vestit de festa per a rebre als més de 800 fans de L'Alqueria Blanca que han assistit a la preestrena de la mítica sèrie d'À Punt, que torna a la cadena autonòmica el pròxim dilluns 2 de maig. Els nous capítols s'emetran després del NTC Migdia, de dilluns a divendres, a les 15:30 hores.

Les entrades per a assistir a la celebració s'havien esgotat ja fa dies i els privilegiats que les van aconseguir han pogut gaudir d'una festa preparada per À Punt per a agrair-los la fidelitat.

Muntats en els vehicles d'època del Club Seat 600 i 850 de València i de l'Escudería Motor Clásico la Plana Utiel que ixen en L'Alqueria han anat arribant-hi els més de trenta actors i actrius que interpreten les històries que es creuen en cada capítol per a entretenir les valencianes i els valencians. Els alquerifans han pogut conéixer els seus personatges preferits en persona, fer-se fotos amb ells, participar en un photocall com si foren estreles de cine i veure en primícia els dos primers capítols.

Així mateix, els centenars de seguidors més fidels de L'Alqueria trobaran les fotos que s'han fet al photocall del vestíbul del Principal en una galeria d'imatges dels assistents a la presentació en el web d'À Punt.

Arxivat a:

Destacats