Oci

Convent Carmen tornarà a obrir les seues portes, però a Burjassot

Aquest espai va tancar les seues portes el març de 2020 per ordre municipal de l'Ajuntament de València

Guardar

Convent Carmen / Foto: @conventcarmen
Convent Carmen / Foto: @conventcarmen

Convent Carmen, l'espai d'oci i gastronomia de moda a València tornarà a obrir les seues portes, però en la localitat de Burjassot (Horta Nord). Després que el març de 2020 tancara per ordre municipal de l'Ajuntament de València, els seus promotors han continuat buscant espais que s'acoblaren a l'estil que mereix un projecte com Convent Carmen.

Finalment, serà en Vila Indiano, una finca enmig de l'horta de Burjassot, l'espai triat per a tornar a obrir el pròxim 2 de juny. Tal com han explicat els seus impulsors, aquest espai comptarà amb música, gastronomia, arts escèniques o disseny. Així mateix, cultivaran la terra per a posar en marxa un mercat de productes de proximitat.

D'altra banda, el jardí estarà destinat a la celebració de tota mena d'esdeveniments culturals, que es fusionaran amb l'oferta gastronòmica d'aquest renovat Convent Carmen. Vila Indiano va ser erigida fa més de 100 anys i, en el seu interior, encara es conserva taulellera original, ornamentació en el sostre o vidrieres de l'època. Sens dubte, ja s'alça com un dels espais estrela per a gaudir d'aquest estiu.

Destacats