València encara el divendres amb alerta groga per pluges i granís

Guardar

Persona sota la pluja amb un paraigua
Persona sota la pluja amb un paraigua

Els ruixats romandran aquest divendres en la Comunitat, sobretot a la vesprada en la zona de l'interior, i les temperatures arribaran fins als 21 °C, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). No obstant això, segons la previsió de la mateixa Agència, aquesta vesprada hi haurà tempestes en tot l'interior que podrien descarregar fins i tot calamarsa i que és molt probable que arriben fins al litoral valencià.

De totes maneres, Aemet estima en un 70% les probabilitats que aquesta vesprada hi haja tempesta a la ciutat de València.

Per a aquesta jornada s'espera vent variable fluix que tendirà a la vesprada a components sud i est amb intervals de moderat en el litoral.

Les temperatures mínimes no sofriran canvis i les màximes aniran en descens en el litoral de València. Així, la província d'Alacant preveu una mínima de 15 °C i una màxima de 21; la de Castelló, de 14 i 20; i la de València, de 13 i 19 °C.

Per a demà, dissabte, hi haurà cel nuvolós o cobert amb probables precipitacions i no es descarta que vagen ocasionalment amb tempesta.

El diumenge continuarà el cel nuvolós i pot ser que hi haja alguna precipitació feble i aïllada a la vesprada a l'interior de Castelló. Les temperatures màximes fregaran els 22 °C.

Destacats