Precipitacions disperses en el litoral i temperatures en descens aquest diumenge a la Comunitat Valenciana

Guardar

Persona sota la pluja amb un paraigua
Persona sota la pluja amb un paraigua

La Comunitat Valenciana viurà un diumenge amb intervals nuvolosos, amb precipitacions febles i disperses en el litoral central al matí, i nuvolositat d'evolució a partir de migdia en zones de l'interior septentrional, que podrà deixar alguns ruixats ocasionalment amb tempesta, preferentment a l'interior nord de Castelló.

Al matí bufarà vent variable fluix, amb nord-oest moderat en el nord de Castelló, i a partir de migdia tendirà a component aquest en general, amb intervals de moderat en el litoral, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Quant a les temperatures, experimentaran un lleuger descens, que serà més acusat de les màximes en els litorals de València i nord d'Alacant.

Així, a la província de Castelló, les màximes aconseguiran els 19 graus a Vinaròs i Castelló de la Plana i es quedaran en 18º a La Vall d'Uixó. Les temperatures mínimes rondaran els 11°, encara que a Morella descendiran fins als 4°.

A la província de València, el mercuri registrarà 18º de màxima en localitats com Gandia i Ontinyent. Les mínimes se situaran entre els 8º de Requena i els 13º de València.

Finalment, a la província d'Alacant, les temperatures màximes superaran la barrera dels 20 graus, com serà el cas d'Orihuela i Elx (23°) i Alacant (22°). Les mínimes oscil·laran entre els 8º d'Alcoi i els 14º de la capital.

Destacats