Pluges febles en el nord de la Comunitat i temperatures màximes en ascens aquest diumenge

Guardar

LLUVIA
LLUVIA

Els cels estaran coberts per intervals de núvols baixos amb boires durant el matí d'aquest diumenge i al final del dia, en una jornada en la qual no es descarta alguna precipitació feble, dispersa i ocasional en el nord de Castelló, segons la predicció d'Aemet. Les temperatures màximes aniran en ascens, localment notable a l'interior de València.

En les hores centrals del dia, no obstant això, els cels es mantindran poc nuvolosos. Les temperatures mínimes registraran amb pocs canvis i les màximes aniran en ascens, sobretot a l'interior de València. D'altra banda, bufarà vent variable fluix, tendint a la vesprada a component sud i est.

En localitats d'interior, com Ontinyent (València) i Orihuela (Alacant), les màximes arribaran als 31 graus. Igualment, a Requena (València), els termòmetres aconseguiran els 30 graus. València, Alacant i Castelló preveuen màximes de 28 graus.

Pel que respecta a les mínimes, no s'esperen canvis significatius. Oscil·laran entre els 17 i 19 graus i seran més fresques a Morella (Castelló) i Requena (València), amb 13 i 14 graus, respectivament.

Destacats