Les temperatures a la Comunitat Valenciana es mantenen baixes, amb gelades sobretot a l'interior

Guardar

frio
frio

Les temperatures a la Comunitat Valenciana es mantenen aquest dimarts baixes, com ha succeït en els últims dies, amb gelades sobretot en zones de l'interior, segons indica la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) per a aquesta jornada. Així mateix, indica que el cel romandrà poc nuvolós i que l'ambient fred continuarà els pròxims dies.

L'Aemet ha destacat que les temperatures més baixes es registraran la pròxima matinada, entre aquest 5 de gener i aquest dimecres 6 de gener i Dia de Reis. Llavors, ha precisat, la massa d'aire fred estarà plenament establida sobre aquest territori, i el cel estarà poc nuvolós.

Aquest dimarts les temperatures es mantindran sense canvis o en lleuger descens en general, amb descensos locals de les mínimes i lleugers ascensos locals de les màximes en zones interiors de València.

Així, la predicció de l'Aemet afig que les temperatures mínimes seran significativament baixes en punts del prelitoral nord de València, on es podrà baixar de -2 graus. Les gelades seran febles en zones d'interior i una mica més intenses a l'interior septentrional.

El cel estarà poc nuvolós o buidat, amb alguns intervals nuvolosos que seran més abundants en el terç sud, mentre que el vent serà de l'oest i nord-oest fluix a moderat.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat valenciana ha emés un avís especial per a activar protocols preventius davant l'entrada d'una massa d'aire fred que s'espera fins al 10 de gener, segons ha informat a través del seu compte de Twitter.

Destacats