Les pluges descarregaran amb força abans d'acomiadar-se de la Comunitat Valenciana

Guardar

Inundació a Oriola per les pluges del divendres
Inundació a Oriola per les pluges del divendres

Les pluges descarregaran amb força aquest dissabte en el litoral sud de la província de València i nord d'Alacant abans d'acomiadar-se de la Comunitat Valenciana després dels episodis dels últims dies, on seran localment forts o molt forts, i que podran ser també persistents.

En la meitat sud de la Comunitat Valenciana el dissabte estarà marcat per cels nuvolosos amb precipitacions en els litorals durant la primera meitat del dia, que tendirà a poc nuvolós a la vesprada.

En la meitat nord, el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols al matí en zones litorals, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Quant al vent, en el litoral sud bufarà del nord-est moderat encara que amainarà a la vesprada, i en la resta, vent variable fluix, amb nord-oest fluix a moderat a primeres hores en el nord de Castelló.

Les temperatures mínimes experimentaran lleugers descensos, mentre que les màximes estaran en ascens a la província de València o es mantindran sense canvis significatius en la resta de la Comunitat.

Així, a la província de Castelló, les temperatures màximes aconseguiran els 22 graus a La Vall d'Uixó, Vinaròs i Castelló de la Plana, i les mínimes oscil·laran entre els 4° de Morella i els 12° de la capital.

A la província de València, el mercuri anotarà 22º de màxima a València i 21º a Gandia i Requena, mentre que es quedarà en 20º a Ontinyent. Per part seua, les mínimes se situaran entre els 6º de Requena i els 14º de Gandia.

Finalment, a la província d'Alacant, les màximes aconseguiran els 23 graus a Elx i Alacant i els 22º a Dénia i Orihuela. Les temperatures mínimes rondaran els 13° en la major part de localitats.

Arxivat a:

Destacats