Les màximes fregaran els 40 graus aquest dissabte a l'interior de València

Guardar

calor_valencia
calor_valencia

Les temperatures màximes registraran un ascens aquest dissabte en la Comunitat Valenciana, especialment a l'interior de la província de València, on roman actiu el nivell màxim groc d'alerta per calor i espera aconseguir els 39 graus, segons la predicció d'Aemet.

Els municipis valencians d'Ontinyent i Requena arribaran aquest dissabte als 39 i 38 graus, respectivament, mentre que, en el litoral de la província, els termòmetres marcaran 33 graus a Gandia i 31 a València. Quant a les temperatures mínimes, Requena veurà baixar el mercuri fins als 17 graus i en la resta de localitats oscil·laran entre els 19 i 22 graus.

A Alacant, tant Alcoi com Oriola podran comptabilitzar temperatures de fins a 35 graus. La capital provincial arribarà als 31 graus. Castelló aconseguirà els 32 graus i la resta de la província registrarà temperatures màximes de 30 i 31 graus, mentre que les mínimes oscil·laran entre els 21 i 23 graus.

D'altra banda, els cels seran poc nuvolosos o buidats, amb algunes boires o intervals de núvols baixos en el litoral. El vent bufarà variable fluix, amb tendència a sud i sud-est fluix i intervals de moderat en el litoral.

Així mateix, el risc d'incendis forestals és extrem a l'interior de la província de València i alt en la major part d'Alacant, excepte en el sud, que igual que la resta de la Comunitat Valenciana romandrà amb nivell de risc baix.

Destacats