La setmana comença amb nuvolositat alta i temperatures amb poc canvis i amb forts vents en el nord de Castelló

Guardar

tiempo_9octubre
tiempo_9octubre

La setmana comença en la Comunitat Valenciana amb nuvolositat alta i temperatures amb pocs canvis i amb el nord de Castelló en avís groc per forts vents, ja que es preveuen ratxes de fins a 80 km/h, segons la predicció de l'Aemet.

Així, hi haurà nuvolositat alta tendint a poc nuvolós en general; encara que en el terç meridional el cel estarà nuvolós tendint a la vesprada a poc nuvolós, i sense descartar precipitacions matinals febles i ocasionals en el litoral d'Alacant.

Les temperatures es mantindran amb pocs canvis, amb algun descens local de màximes i algun ascens local de mínimes a l'interior de València. D'aquesta manera, s'aconseguiran els 27 graus a Castelló i Alacant i els 26 a València.

Per part seua, el vent bufarà en el nord de Castelló del nord-oest moderat, amb intervals de fort i ratxes molt fortes durant la primera meitat del dia, sobretot a l'interior. En la resta, el vent serà variable fluix, tendint en les hores centrals a aquest i nord-est fluix, amb intervals de moderat en el litoral.

Destacats