La pluja i ratxes molt fortes de vent marquen el dissabte a la Comunitat Valenciana

Guardar

viento
viento

La jornada del dissabte a la Comunitat Valenciana estarà marcada per ruixats que poden ser localment forts a l'interior de València i l'interior sud de Castelló durant la vesprada, així com ratxes molt fortes de vent a l'interior nord de Castelló al final del dia.

De fet, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l'avís groc per vents de fins a 80 km/h a l'interior nord de Castelló.

Segons la predicció d'Aemet, en el nord de Castelló, bufarà vent del nord-oest moderat amb ratxes molt fortes a l'interior al final del dia; en la resta, vent fluix amb predomini de la component aquest, tendint al final a component nord.

Així mateix, hi haurà intervals nuvolosos tendint a cel nuvolós a la vesprada, quan s'esperen ruixats a València, nord d'Alacant i sud de Castelló, que poden ser localment forts en punts de l'interior.

Les temperatures mínimes aniran en descens a l'interior de la meitat nord, si bé experimentaran un ascens a València i pocs canvis en la resta de la Comunitat Valenciana. Quant a les màximes, registraran un descens.

D'aquesta manera, els termòmetres a la ciutat de València oscil·laran entre els 17 i 24 graus; Alacant es mantindrà entre els 17 i 26 graus i Castelló tindrà una mínima de 17 graus i una màxima de 24.

A la província d'Alacant, les màximes seran d'entre 25 i 27 graus i les mínimes d'entre 15 i 17°, si bé Alcoi baixarà fins als 14 graus. A València s'esperen màximes d'entre 24 i 26 graus i mínimes d'entre 14 i 17, encara que Requena arribarà als 11 graus. Quant a Castelló, les màximes estaran entorn dels 25 graus i les mínimes en els 16, encara que punts com Morella poden baixar dels deu graus, amb una mínima de 7 graus i una màxima de 20 graus en aquest cas.

Destacats