La borrasca Dora portarà vents de fins a 80 km/h i un descens de les temperatures

Guardar

viento
viento

La borrasca Dora arribarà aquest divendres a la Comunitat Valenciana i portarà al seu pas vents molt forts que poden arribar als 80 km/h, un temporal marítim que afectarà la major part de les zones costaneres i un descens "molt important" de les temperatures que serà especialment acusat demà, segons el butlletí del Centre de Coordinació d'Emergències elaborat a partir de la predicció d'Aemet.

Així, hi ha risc nivell groc al litoral sud de la província de Castelló per fenòmens costaners, a la província de València a l'interior sud per forts vents i al litoral per fenòmens costaners, mentre que en la d'Alacant a l'interior per vents i en el litoral nord per fenòmens costaners.

D'aquesta manera, aquesta jornada es preveu intervals nuvolosos amb precipitacions, en general febles a l'interior de les províncies de València i Castelló al matí, i més probables en la meitat sud a la vesprada. Per part seua, la cota de neu se situa entorn de 800-600 metres a l'interior nord de Castelló al matí.

Les temperatures mínimes aniran en ascens a València i Alacant i es mantindran sense canvis a Castelló mentre que les màximes baixaran a l'interior i pujaran al litoral d'Alacant.

D'aquesta manera, el termòmetre oscil·larà entre els 8° i els 17 a Alacant, els 8° i els 13° a València i els 5° i els 15° a Castelló. Així mateix, hi haurà gelades febles en punts de l'interior.

Destacats