El fred arriba a València: cauen les temperatures al llarg de la setmana

La DANA portarà a la Comunitat Valenciana nous episodis de fred, vent i pluja

Guardar

Una persona abrigada pel fred
Una persona abrigada pel fred

D'acord amb la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), la DANA arribarà, al llarg d'aquesta vesprada, a la Comunitat Valenciana amb una previsió de pluges de fins a 200 litres per metre quadrat en alguns punts del nostre territori. Un front que travessarà Espanya i que deixarà, al seu pas, nous episodis de pluges, vents i descens de les temperatures.

I és que tot apunta al fet que el fred s'instal·larà en tota la Comunitat Valenciana amb una caiguda generalitzada de les temperatures. D'aquesta manera, segons la previsió d'Aemet, a València, els termòmetres no pujaran dels 22 graus, mentre que a Alacant i Castelló es quedarà en els 24 graus. La màxima més baixa se situarà a Morella amb 17 graus, encara que a Requena i Ontinyent tampoc passaran dels 18-19 graus.

Davant l'arribada d'una nova Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA), Aemet ha activat l'avís taronja, ja que es preveu que arribe a Espanya durant la nit del dilluns al dimarts. De fet, s'espera que les precipitacions més fortes es produïsquen, al llarg de la setmana, en el nord de la Comunitat Valenciana, Balears i Catalunya.

Destacats