El dilluns arranca a la Comunitat Valenciana amb un descens tèrmic en les tres capitals

Guardar

Imatge d'una platja de València
Imatge d'una platja de València

La Comunitat Valenciana ha començat la setmana aquest dilluns amb un descens tèrmic que ha portat a les temperatures mínimes a caure per sota dels 15 graus a Castelló, València i Alacant i amb fortes ratxes de vent de fins a 60 quilòmetres per hora (km/h) en localitats de l'interior nord de la província de Castelló.

En concret, la Pobla de Benifassà ha aconseguit ratxes de vent en les últimes hores de 64 km/h, mentre que a Vilafranca s'han registrat 49 km/h i a Morella, 45 km/h, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

No obstant això, fins al moment els bombers del Consorci Provincial de Castelló no han tingut serveis relacionats, segons la informació facilitada pel mateix cos.

El Centre de Coordinació d'Emergències va emetre aquest diumenge un butlletí d'informació meteorològica en el qual informava de risc nivell groc per vents a l'interior nord de Castelló.

El pas del front ha deixat un descens de les temperatures mínimes, que han caigut a registres de 4,8 graus a Castellfort, 5,4° en Fredes, 5,7° a Vilafranca, 5,8° a Ademuz, 7,0° a Morella i 7,5° a Utiel.

També en el litoral s'ha notat el descens tèrmic. De fet, en les tres capitals la mínima ha baixat de 15 graus. València ha anotat 14,4°, Castelló de la Plana 14,7° i Alacant, 14,9°.

Arxivat a:

Destacats