Castelló i València en risc per fortes ratxes de vent i descens de temperatures

Guardar

viento_valencia
viento_valencia

La Comunitat Valenciana viurà un dissabte amb fortes ratxes de vent de l'oest a l'interior de València i Castelló durant tota la jornada i temperatures en descens, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així mateix, aquest dissabte el cel registrarà intervals nuvolosos, amb probabilitat de precipitacions febles, disperses i ocasionals, en el terç nord i litoral de València a la vesprada.

Per part seua, bufarà vent de l'oest moderat a fort amb ratxes molt fortes a l'interior i tendirà a component sud en els litorals a la vesprada.

Quant a les temperatures, a la província de Castelló les màximes aconseguiran els 17 graus a Castelló de la Plana i els 16° en La Vall d'Uixó. Per part seua, les temperatures mínimes rondaran els 6° a la província, encara que a Morella descendiran fins als 2°.

A la província de València, Gandia arribarà als 18 graus i València es quedarà en 17é. Les mínimes més baixes es registraran a Requena, amb 2n, i a Ontinyent, amb 5é.

Finalment, a la província d'Alacant, les temperatures més altes aconseguiran els 18 graus a Dénia i Alacant, mentre que a Orihuela i Elx, els 17°. Respecte a les mínimes, se situaran entre els 5 graus d'Alcoi i el 7é de la capital.

Destacats