Viu en directe la mascletà de Pirotècnia Valenciana en València

Connectem amb la Plaça de l'Ajuntament per a viure en directe la mascletà en directe

Guardar

Mascleta_Ayuntamiento
Mascleta_Ayuntamiento

Hui la Pirotècnia Valenciana serà la protagonista de la mascletà de la Plaça de l'Ajuntament. Josep Manuel Crespo i el seu equip tornen a la Plaça de l'Ajuntament de València.La Pirotècnia Valenciana es de les més veteranas, fundada en 1965,  i sobretot un clàsic de la programació de mascletas en la setmana gran de les Falles.

Ja este en la recta final de les Falles 2018.Només queda la Mascletà del dia de Sant Josep a càrrec de la Pirotècnia Martí. Hui novament, la Plaça de l'Ajuntament reunirà a valencians i valencianes per a gaudir de l'espectacle de la pólvora a càrrec de la Pirotècnia Valenciana. Recordem a tots els nostres lectors i lectores que enguany com a mesures de seguretat s'han tancat els carrers de la Sang, Cotanda o Periodista Azzati, entre altres.

Connectem en directe per a viure la mascletà de la Pirotècnia Valenciana en la Plaça de l'Ajuntament de València. Des de València Extra compartim amb tots l'espectacle en directe de la pólvora amb la mascletà en aquesta ocasió a càrrec de la Pirotècnia Valenciana.

Arxivat a:

Destacats