Segueix en directe els Premis de les Falles 2019

Un dels premis de les Falles 2019 més esperats és el de Secció Especial

Guardar

ninot fallas 2017
ninot fallas 2017

si no funciona este directe en el teu navegador, pots provar aquest enllaç: directe dels premis

Després de conéixer els millors monuments infantils, arriba el torn de descobrir qui serà l'afortunat d'alçar-se amb el primer premi al millor monument de les Falles 2019. El President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, serà l'encarregat de llegir el veredicte del jurat i revelar els Premis de les Falles 2019 perquè el diumenge, 17 de març, a les 9.00 hores, les comissions falleres premiades puguen passar a recollir els seus guardons enfront de la tribuna de la Plaça de l'Ajuntament de València.

A partir de les 19.00 hores, podràs seguir en directe el resultat dels Premis de les Falles d'enguany. Sens dubte, un dels més esperats és el que correspon al primer premi de la Secció Especial, ja que, cada dia, milers de persones recorren els diferents monuments per a gaudir de la sàtira fallera que els caracteritza.

En la Secció Especial es troben la Falla Na Jordana, la Falla Convent Jerusalem, la Falla Exposició – Micer Mascó, la Falla Almirante Cadarso – Comte Altea, la Falla Cuba – Literato Azorín, la Falla Plaça del Pilar, la Falla Sueca – Literato Azorín, la Falla Regne de València – Duc de Calàbria i la Falla l'Antiga de Campanar. Ja tenim guanyadora la millor falla del 2019!

Arxivat a:

Destacats