Sanitat proposa Falles al setembre amb algunes activitats adaptades a la situació sanitària

Guardar

fallas 2020
fallas 2020

La Conselleria de Sanitat portarà a la reunió que aquest dilluns celebrarà amb el sector faller la proposta de desenvolupar alguns actes al setembre i sempre adaptats a la situació sanitària marcada per la pandèmia.

Segons han confirmat fonts coneixedores a Europa Press, l'administració posarà sobre la taula la possibilitat que es duguen a terme alguns actes de Falles --no un programa tradicional-- a partir de l'1 de setembre.

El passat 4 de maig, després de reunir-se amb la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, en la Mesa de Seguiment de la Covid-19, el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ja va avançar que la corporació municipal treballava amb la idea de celebrar Falles en el segon semestre de 2021.

En eixa trobada, Barceló va emplaçar al consistori i al món faller a mantenir una nova reunió aquest dilluns, 10 de maig, després de la Interdepartamental que s'ha celebrat aquest cap de setmana, a fi d'"aclarir cent per cent el tema de les dates i activitats falleres que es podrien realitzar".

Per part seua, el president de la Interagrupació Fallera, Guillermo Serrano, va declarar: "Sempre hem dit que l'important era 'plantar' i cremar, la data que ens donen plantarem i cremarem. Això sí, seran unes Falles 'amb responsabilitat'", va asseverar.

Arxivat a:

Destacats