Creu Roja atén 15 persones durant el castell de la 'Nit del Foc'

Guardar

Imatge d'arxiu d'un dispositiu de Creu Roja durant unes Falles
Imatge d'arxiu d'un dispositiu de Creu Roja durant unes Falles

Creu Roja ha atés 15 persones durant el castell de focs artificials de la 'Nit del Foc', disparat la passada matinada a València per a donar pas al dia gran i últims de les Falles de 2022, segons ha informat l'organització humanitària. Així mateix, ha detallat que una persona va haver de ser evacuada.

L'entitat ha indicat que van ser assistits un home per intoxicació etílica, un altre per una contusió i altres dues per taquicàrdia. Així mateix, es va atendre un altre home i a dues dones per ferides; i a dues dones per objecte estrany en un ull.

A aquests se sumen l'assistència prestada a dos homes i a quatre dones per lipotímies. Creu Roja ha precisat que la persona evacuada va ser per taquicàrdia.

L'organització humanitària ha apuntat que el dispositiu que va preparar per a aquest castell el componien deu vehicles i 56 efectius sanitaris. En concret, es va comptar amb tres ambulàncies SVA; tres ambulàncies SVB; tres vehicles de transport, i un vehicle de coordinació.

Pel que respecta als efectius sanitaris, l'entitat ha assenyalat que van treballar dos metges, quatre infermers, dotze TES, 35 socorristes i tres coordinadors.

Arxivat a:

Destacats