XX Dia de la Bici: solidaritat i nou recorregut

Se celebra diumenge que ve 18, jornada que s’emmarca dins de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat

Guardar

Jose Royo - ROYOSPORT
Jose Royo - ROYOSPORT

El diumenge 18 de setembre se celebrarà el XX Dia de la Bici, jornada que s'emmarca dins de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, i que enguany estrena recorregut, ja que per primera vegada transcorre per la Plaça de l'Ajuntament després de partir a les 10.00 des de l'Albereda i transitar pel centre històric de la ciutat.

Organitzat per El Corte Inglés i sota el lema 'Per una salut mental sobre rodes. Pedaleja amb ASIEM', el Dia de la Bici constitueix una oportunitat per a gaudir d'un traçat de 7,5 quilòmetres pedaleando per la ciutat al costat de la família i els amics, a més de contribuir a una causa solidària.

Tots aquells que desitgen participar en el Dia de la Bici han d'inscriure's en la planta d'Esports dels edificis d'El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nou Centre i Avinguda de França. L'euro de la inscripció es destina de manera íntegra a ASIEM, entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb problemes de salut mental i a les seues famílies. Només podran participar en el sorteig de 10 bicicletes, les persones inscrites per al XX Dia de la Bici.

Destacats