Vladimir Jankovic, nou aler del València Basket

Guardar

vlab
vlab

Vladimir Jankovic acaba de signar pel València Basket per a la pròxima campanya (fins al 30 de juny de 2017). El ràfec serbi arriba al conjunt taronja després de l'eixida de Vladimir Ludic al Bayern de Munich i el dubte de Romain Sato. El València Bàsquet ha decidit reformar la posició de ràfec amb Jankovic per a acompanyar a Fernando San Emeterio.

Serbi de naixement, Jankovic té la doble nacionalitat perquè des dels dos anys resideix a Grècia. Els motius de la seua arribada al país hel·lé va ser el fitxatge del seu pare, Boban Jankovic, qui també era jugador de bàsquet, pel Panionio.

Format en les categories inferiors de l'equip del seu pare, va debutar professionalment amb el Panionio en la temporada 2007/2008, dos anys després va ser cedit al Mega Vizura durant una campanya per a fitxar més tard pel Panathinaikos, on ha militat durant les últimes tres temporades i sent l'equip on va despuntar en ser nomenat el millor jugador de la Lliga grega i jugador del quintet ideal.

Aquest passat mes de juliol ha estat disputant la Lliga d'Estiu de Las Vegas amb el New Orleans Pelicans. Jankovic arriba al València Basket com a agent lliure i el mateix s'ha encarregat de donar les gràcies pel seu fitxatge en el seu twitter personal. "Gràcies a l'entrenador i gestió d'@valenciabasket per la seua confiança en mi. No puc esperar per al meu nou començament @ACBCOM"

IMG_1329

Arxivat a:

Destacats