Vidorreta: "Quan no estem bé en atac hem d'estar millor en defensa"

Guardar

1718_vbc-bur-18
1718_vbc-bur-18

Valoració del partit:

"Ha sigut un partit complicat, més del que la classificació indicava. Era un poc del que estàvem advertits perquè van estar molt prop de guanyar al Real Madrid. La veritat és que hem estat molt bé defensivament tan sols un terç de partit i el nostre curtcircuit defensiu sumat al fet que no hem estat frescs en atac ha deixat este resultat. És alguna cosa que hem de millorar perquè deixem que l'equip contrari puga córrer però quan no corre també concedim cistelles fàcils. Quan no estem bé en atac hem d'estar millor en defensa. Al final hem sabut estar i entre les dades objectives tenim eixa capacitat de reacció i les xifres de rebot però hem de defensar més i millor, evitar les perdudes i jugar millor en atac".

L'equip s'ha relaxat en jugar contra un dels últims de la taula...

"No cal llevar-li mèrit al rival. El Burgos ha tingut molta fe en el treball defensiu i s'ha anat creixent amb el pas dels minuts. Contra el Madrid va estar també per davant del marcador. Estic descontent perquè la nostra defensa a partir del minut 15 ha concedit més de 50 punts a un equip que es caracteritza per ser anotador però que ho havíem controlat al principi del partit".

S'ha guanyat però... hi ha molt a corregir?

"La veritat és que quan jugues tants partits cadascun té la seua història. Tant pel rival com per tu mateix. El que tenim nosaltres és una espiral de molts partits en la qual hi haurà molts moments com estos però he d'estar descontent i hem de treballar abans i després del partit"

Arxivat a:

Destacats