Vidorreta: "Els dos primers mesos els hem superat amb excel·lent"

vidorreta
vidorreta

Valoració del partit

"Ha sigut un partit molt dur. Complex especialment per a nosaltres que veníem de la setmana carregada però on els jugadors després d'un primer quart sols correcte en defensa, han anat corregint per a fer cinc minuts de final de la primera part molt bons. Açò ens ha permés un parcial d'11-0 que unit a un inici de tercer quart molt bé ens ha donat un avantatge que hem aconseguit mantenir.

A partir del minut 15 de partit hem estat molt concentrats. Davant hem tingut un equip de gran qualitat que ha anotat cistelles de mèrit però el que no ens ha permés obrir més bretxa ha sigut els nostres propis errors. L'esforç ha sigut màxim per a traure el partit doncs veníem amb jugadors amb molts minuts i no se'ls ha pogut donar descans. Tot açò ens fa estar satisfets i hem d'aprofitar l'oportunitat que ens dóna la Lliga en esta setmana.

Quin balanç fa d'este mes d'octubre en el qual s'han aconseguit 8 victòries i 2 derrotes?

Estem molt satisfets. Està ben que fem una anàlisi mensual. Anem a veure si aconseguim mantenir una dinàmica similar perquè amb el calendari que tenim també es poden encadenar derrotes. Este tipus d'anàlisi ens vindrà bé per a saber la dificultat dels reptes, els dos primers mesos els hem superat amb excel·lent. Respecte al nivell de l'equip he de dir que és al que aspire encara que és cert que podríem estar per sobre de les expectatives inicials tenint en compte a les baixes que tenim.