València acull el Torneig Babaria de Waterpolo Femení

Guardar

accidente_valencia_vtc
accidente_valencia_vtc

El Poliesportiu Municipal de Natzaret serà l'escenari de la VII edició del Torneig Babaria que es disputarà aquest dissabte, 25 de maig, a partir de les 12.00 hores amb 56 jugadores de diferents equips nacionals de categoria femenina absoluta.

Aquest torneig del calendari nacional torna a València amb un total de huit equips procedents d'Andalusia, la Comunitat Valenciana, el País Basc i els EUA. Es repartiran en dos grups de quatre equips cadascun que s'enfrontaran en format de lliga aquest dissabte i jugaran les semifinals i les finals diumenge.

Durant el dissabte 25 de maig tindran lloc tres jornades del campionat. La primera jornada començarà a les 12.00 hores entre l'equip de Llevant i Godella, a les 12.45 hores s'enfrontaran Claret Askartza i Morvedre, a les 13.30 hores Dos Hermanas i Castelló i a les 14.15 hores Túria contra Camels.

La segona jornada començarà a partir de les 15.00 hores entre Llevant i Claret Askartza, a les 15.45 hores entre Godella i Morvedre, a les 16.30 hores entre Castelló i Túria, i a les 17.15 hores entre Camels i Dos Herrmanas. L'última jornada començarà a les 18.00 hores entre Morvedre i Llevant, a les 18.45 hores entre Claret Askartza i Godella, a les 19.30 hores entre Camels i Castelló; i a les 20.15 hores entre Dos Hermanas i Túria.

Diumenge seran les semifinals a partir de les 9.00 i fins a les 11.45 hores. El seté i el huité lloc es disputarà a les 13.00 hores, el cinqué i el sisé lloc a les 13.55 hores, el quart i el tercer lloc a les 14.50 hores i, finalment, a les 15.45 hores tindrà lloc la final entre els dos equips millor classificats.

Este VII Torneig Babaria de Waterpolo Femení està organitzat pel Club Waterpolo Túria i compta amb la col·laboració i el suport de la Fundació Esportiva Municipal de València. Tots els amants del waterpolo d'alt nivell estan convidats a gaudir aquest cap de setmana d'una gran competició a la nostra ciutat.

Destacats