Uría: "En la segona part han eixit a gaudir, hem sigut més nosaltres"

Guardar

uria
uria

Valoració de l'encontre...

El Barcelona té un gran equip. En la primera part hem patit bastant pressió i costava recuperar, perdíem la pilota amb facilitat. En la segona part va canviar tot i vam ser mereixedors de més, vam ser superiors. Em quede amb l'actitud, les ganes i l'embranzida d'estos jugadors que estan fent història.

Com es troben els jugadors, s'ha vist a Garay i Zaza amb molèsties i Guedes serà intervingut

Garay i Zaza estan bé. Zaza simplement ha acusat l'esforç del partit. Garay té un colp en el costat i se li faran proves per a descartar alguna cosa seriosa. I Guedes se li farà una intervenció preventiva perquè té una xicoteta fissura en el peu i per a prevenir que es trenque se li intervindrà, així esperem que en tres o quatre setmanes estiga de tornada. La fissura és recent i no li impedia ni jugar ni entrenar però per a prevenir el trencament se li intervé.

Com ha viscut l'equip la rebuda de l'afició?

Estem en un gran club, les coses s'estan fent bé. El València és un equip intens que cerca la porteria contrària i vol guanyar, vam seguir perseguint el gol, cerca la porteria quan es troba còmode i els jugadors són els que estan despertant a l'afició i esperem que esta rebuda no siga l'últim d'este estil.

Es podrà seguir el ritme fins a les jornades finals?

És difícil mantenir-ho. No obstant això mantinc el discurs, nosaltres anem pas a pas, intentarem guanyar al Getafe però hem de gaudir de l'empat de hui que per l'esforç que s'ha fet crec que és merescut celebrar-ho. Es podia haver rematat la trobada però els dos volíem guanyar i cap baixava el ritme. L’elogi més gran a estos jugadors és el partit que s'ha fet hui davant el Barcelona. Que en la jornada 13 estiguem invictes, siguem segons en Lliga, amb distància sobre els rivals...

Què es va dir en el descans als jugadors?

El que els hem transmés és que s'havien de soltar, estàvem engarrotats. Sabíem que el Barcelona pot tenir la pilota molt temps i estàvem previnguts però no es pot perdre un partit per estar tenallats, es pot perdre en qualsevol situació però no per estar engarrotats. En la segona part han eixit a gaudir, hem sigut més nosaltres i s'ha notat.

Arxivat a:

Destacats