Un Llevant reforçat per a l'assalt final a Primera Divisió

Ahir es va tancar el mercat d’hivern amb les incorporacions a la primera plantilla de Juan Muñoz i Oier Olazabal

Guardar

entrenamiento
entrenamiento

El Llevant UD tan sols s'ha reforçat amb dues incorporacions en el mercat d'hivern que va finalitzar ahir a la nit. Juan Muñoz i Oier Olazabal són els dos jugadors que vénen a cobrir els llocs deixats per Rafa Martins (al Vitòria de Guimaraes) i Álex Ramiro (Athletic) respectivament. Amb estos fitxatges, el conjunt granota afronta la conquesta de la Primera Divisió amb un equip equilibrat i compensat.

El Llevant UD compta amb pedrera, en estos moments és Shaq Moore el triat, com per a cobrir els llocs que en estos moments podrien fluixejar com per exemple el lateral dret doncs a causa de la lesió d'Iván López, l'únic jugador disponible és Pedro López (que es troba amb 4 cartolines i advertit de sanció). Pel que el conjunt granota no rebusque en el mercat, ja que havia anunciat que, en principi i llevat que trobaran una gran oportunitat, no hi hauria més incorporacions.

El serial del mercat d'hivern va ser protagonitzat per un jugador que actualment no està dins de la plantilla de l'equip però sí del club. Deyverson Brum, qui fóra el màxim golejador del conjunt en la temporada passada, i que es troba cedit actualment en l'Alabés, va tenir una oferta milionària des de Xina. La venda del jugador, amb contracte llevantinista fins a 2019 finalment no es va produir però d'haver-se signat s'haguera convertit en una de les operacions més rendibles de la història doncs va arribar en l'estiu del 2015 per 1,8 milions d'euros.

Arxivat a:

Destacats