Torrent es prepara per a acollir les finals de les categories de trinquet El Corte Inglés

Guardar

trinquet
trinquet

La “pilota valenciana” celebra aquest cap de setmana les tres finals de la categoria de trinquet d'El Corte Inglés a Torrent. El trinquet José María Veguer, situat al carrer València, acollirà aquests esdeveniments, que han estat presentats per l'entitat patrocinadora del torneig, al costat de totes les formacions finalistes.En l'acte va estar present la regidora d'Esports, Nadia Marín, que va manifestar sentir-se “orgullosa perquè Torrent alberga, per segon any consecutiu, les finals d'aquestes categories que van en auge dins del Torneig d'El Corte Inglés”.

També van assistir a l'esdeveniment el responsable regional de Comunicació i Relacions Externes, Pau Pérez Rico, que va expressar la seua certesa que “Torrent organitzarà magníficament aquestes finals, amb l'experiència amb la qual ja explica des de l'any passat”. El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, i el vicepresident de Galotxa, Federico Oliva, que va explicar la programació de les finals que es va a dur a terme aquest cap de setmana, i que és la següent:

Dissabte 9 de juliol:17:30 h. Exhibició de Raspall Adaptat (cadira de rodes)18:30 h. Final Segona: CPV Manises A – CPV Onda ADomingo 10 de juliol:17:30 h. Final Tercera: Trinquet de Torrent D - Trinquet de Torrent I18:30 h. Final Primera: Trinquet de Torrent A – CPV Almussafes A

Destacats