Sergio Gutiérrez s'adjudica en 6-2/6-2 la final de Open de Tennis Santa Apolonia

Guardar

CAIXA RURAL TORRENT - OPEN DE TENIS SANTA APOLONIA 2
CAIXA RURAL TORRENT - OPEN DE TENIS SANTA APOLONIA 2

El campió, Sergio Gutiérrez, guanyador en el seu moment de 15 futures, 2 finals de Challenger i rànquing ATP 163, ha demostrat una classe excepcional, així com un comportament exquisit", va assenyalar el director de l'Open de Tennis Santa Apolonia, Vicente Gamón, patrocinat per Caixa Rural Torrent, després de la final disputada en el matí del dissabte en el club esportiu torrentí i que va acabar amb el resultat de 6-2/6-2 davant Arturo Torregrosa.

Rosa Puig, directora de l'oficina de Caixa Rural Torrent a Montroi, va assistir a la final d'un torneig, celebrat del 29 d'agost al 3 de setembre, en el qual s'han donat cita trenta-vuit jugadors. "La participació ha sigut un poc inferior a la d'altres anys, però hem de reconéixer que la qualitat dels jugadors ha sigut superior. "D'una banda teníem als jugadors veterans David Estruch, Carlos García Villanueva, Arturo Torregrosa i, per damunt d'ells, Sergio Gutiérrez. I, d'altra banda, teníem a jugadors amb gran projecció, entre els quals cal citar a Jorge López Pérez-Fuster, que amb 19 anys ja posseeix 11 punts ATP, sent para tots els espectadors molt interessant veure a aquest jugador que, d'aquí a una mica, podrem seguir en tornejos internacionals", va detallar Gamón.

A més, enguany el Club Santa Apolonia ha presentat en el quadre d'individuals a quatre jugadors del mateix club (Gonzalo Igual, José Vessants, Guillermo Rodríguez i Héctor Sanchis), un fet que, en paraules de Gamón, "demostra el bon nivell de tennis que es viu dins del club."

El director del torneig, "el més longeu de la Comunitat Valenciana i que ha servit perquè aquesta última setmana d'agost vegem a les millors raquetes que han sigut i que ho seran en un futur no gaire llunyà", va agrair la col·laboració de "el nostre únic patrocinador, Caixa Rural Torrent, pel suport que, any rere any, ens ve concedint i sense el qual aquest torneig no seria possible".

Destacats