Sabor agredolç per a Héctor Cabrera en Río

El llançador d'Oliva aconsegueix un cinqué lloc i diploma paralímpic

Guardar

fer
fer

"Em queda un sabor agredolç. Tinc la sensació que ho he donat tot en la pista però també està la sensació que s'ha quedat molt dins de mi. Calfant sempre ix bé la cosa però durant la competició ha eixit un poc malament i solament he aconseguit com millor marca els 58,47 metres del primer llançament", explicava Héctor Cabrera a València Extra.

El llançador d'Oliva es va quedar tan sols amb la 5° plaça durant la competició de llançament de javelina, prova en la qual a priori partia com a favorit. Cert és que de la seua categoria F12 tan sols va finalitzar per davant de l' iranià Sajad Nikparasat. No obstant això, en competir amb els F13 també (amb menor discapacitat visual que Cabrera) la gesta es tornava més complicada.

Cal assenyalar que el millor llançament d'Héctor Cabrera va ser el primer intent, ja que va situar la javelina a 58,47 metres. Pel que amb aquestes xifres tampoc es va acostar a la seua millor marca personal del 2016 situada en uns 62,28 metres. D'haver aconseguit igualar la seua millor marca haguera sigut tercer però el nivell ahir estava molt alt, ja que per exemple, el bronze es xifrà en els 60.38 metres.

Però el somni no acaba ací. Amb la volta a casa, i després de descansar merescudament, segur que Héctor comença ja a treballar en el seu pròxim objectiu: els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

Destacats