S'augmenta en més de 100.000 euros el pressupost per al manteniment de les pistes d'atletisme

Guardar

pista-atletismo
pista-atletismo

La regidora d'Esports, Maite Girau, ha ressaltat que en el pressupost d'enguany s'ha augmentat en més de 100.000 euros la partida destinada a millorar el manteniment de les instal·lacions esportives de la ciutat. "L'estat en què vam rebre les instal·lacions requereix una inversió de més de 20 milions d'euros", ha assegurat.

En aquests termes s'ha pronunciat després de la reunió que ha mantingut amb el president de la Federació d'Atletisme, Vicente Añó, en la qual han tractat la celebració del Gran Premi d'Atletisme Ciutat de València. Es tracta d'una prova d'àmbit nacional i puntuable per al Campionat d'Europa, que tindrà lloc aquest cap de setmana en el Palau Velòdrom Lluís Puig i que "es torna a celebrar en la ciutat des de l'any passat", ha recordat Maite Girau.

En la trobada han abordat també l'estat de la pista d'atletisme del llit del Túria que, segons ha explicat la regidora, "es va reformar per última vegada l'any 2006, és a dir, fa més de deu anys". En l'actualitat, ha indicat Maite Girau, "els tècnics han detectat que les zones més deteriorades són les d'eixida i frenada de les carreres, llançament de javelina, batuda i salt de perxa o salt d'altura, perquè són les més utilitzades".

La regidora d'Esports ha indicat que s'està treballant en el peritatge del conjunt de les instal·lacions públiques de la ciutat a través d'un conveni signat entre la Fundació Esportiva i l'Institut de Biomecànica, estudi en què estan incloses les pistes d'atletisme. Maite Girau ha precisat que "s'ha encarregat a l'Institut que duga a terme una anàlisi sobre la situació en què es troba aquesta instal·lació, que es realitzen assajos d'elasticitat i seguretat per a, a partir d'ací, abordar les millores necessàries".

Arxivat a:

Destacats