Romain Sato renova una temporada més amb Valencia Basket

Guardar

Sato
Sato

Romain Sato i Valencia Basket han arribat a un acord perquè l’aler centrafricà continue lligat a l'entitat taronja una temporada més, fins al 30 de juny de 2017, per la qual cosa la pròxima campanya començarà la seua quarta temporada com taronja. Sato va acabar la temporada passada sent una peça clau durant les dues eliminatòries de Playoff, en les quals va pujar la seua aportació fins als 9,2 punts amb un 71% en triples, 4,6 rebots i 1 recuperació per partit.

Quarta temporada com taronja

Romain Sato va arribar a València en l'estiu de 2013 procedent del Fenerbahçe i en la seua primera temporada es va proclamar campió de l'Eurocup 2014 i va ser inclòs en el Millor Quintet de la Liga Endesa en la posició d’Aler. L'exterior centrafricà ha sigut partícep en les dues millors Temporades Regulars en Liga Endesa de la història de l'entitat taronja (30-4 en la temporada 13/14 i 28-6 en la campanya 15/16).

Un espai que seguix creixent en la història taronja

El seu rendiment en els seus tres primeres temporades a València permetrà a Sato començar la seua quarta temporada com taronja sent el 15º jugador amb més partits oficials disputats amb l'equip taronja (172) i el 25º en punts anotats (1.347). Els seus nombres al llarg de les tres temporades a Valencia Basket són de 7,8 punts, 4,3 rebots i 8,6 crèdits de valoració.

Arxivat a:

Destacats