Renault Retail Group llança 4 dies especials amb preus irrepetibles

Guardar

Renault
Renault

Quatre dies amb estoc limitat, del 18 al 21 de juliol amb descomptes únics en tots els vehicles nous i semi-nous de la xarxa de concessionaris Renault- Dacia de València i Castelló.L'esdeveniment s'organitza en les instal·lacions de tots els concessionaris Renault Retail Group (Pista Ademús, Tres Creus, Illes Canàries, Castelló i Vila-real) i en la xarxa de centres adherits a la promoció (Uxo Motor, Acte Aguilar, Automoció Hnos Suárez, Actuacions Fernandez, Ferrauto, Tallers Quart, Automoció L'Eliana, Tallers Inclán, Autoespadan i Tallers Boix).

Cerques una altra manera de gaudir de la vida amb Renault Kadjar? Prefereixes viure increïbles aventures als comandaments de Dacia Duster? Descobreix el cotxe dels teus somnis i estalvia amb la seua compra. En els nostres punts de venda, reunim tots els vehicles amb descompte, de manera que siga molt còmode triar EL TEU cotxe.

Vols descobrir més sobre un dels esdeveniments de l'any? Per a accedir a aquests avantatges exclusius i poder assistir als 4 Dies especials de Renault a València i Castelló únicament has d'inscriure't ací.

Arxivat a:

Destacats