Rafa Nadal, l'estrella de la Copa Davis a València

El jugador participarà en l'eliminatòria contra Alemanya en la Plaça de Bous del 6 al 8 d'abril

Guardar

Rafa Nadal participara Copa Davis Valencia
Rafa Nadal participara Copa Davis Valencia

Rafa Nadal participarà en la pròxima eliminatòria de la Copa Davis a València. El tenista que ja s'ha recuperat de la lesió participarà en aquesta fase que se celebrarà en la Plaça de Bous del 6 al 8 d'abril. Sens dubte, València assistirà a l'espectacle del millor tenis amb el número 1 espanyol.

El tenista mallorquí es va retirar el passat 27 de febrer per una lesió en el torneig d'Acapulco. És sens dubte la gran novetat de l'equip de Bruguera per a aquesta fase de l'eliminatòria de la Copa Davis. En aquesta ocasió, València serà l'escenari de l'eliminatòria en la Plaça de Bous.

L'equip de la Davis ho completen Pablo Carreño, Roberto Bautista, David Ferrer i Feliciano López. Espanya s'intervindrà davant Alemanya per a passar a la següent fase de la Copa Davis en una pista de terra batuda.Nadal ja es troba en plena forma per a participar en aquesta eliminatòria.

El rival és d'altura i és que en l'equip alemany, s'enfrontaran a Alexander Zverev que es troba en el número 3 del rànquing de l'ATP.

Espanya ha aconseguit 5 ensaladeres de plata i en el cas de particular de Rafa Nadal, compte en el seu palmarés amb 4. El mallorquí cercarà la seua cinquena en un espectacle que estarà garantit en la Plaça de bous de València.

Destacats