Pierre Oriola, una marxa més

L’ala-pivot aporta al València Basket eixe punt de frescor que es necessita per a triomfar

Guardar

0-74
0-74

Aquest diumenge, Pierre celebrarà el seu aniversari vestit de taronja en la presentació de l'equip davant la seua afició. Serà un dia especial. Un dia en el qual la Fonteta no solament veja entrenar al jugador català sinó que els seguidors del València Basket podran comprovar de primera mà el perquè del seu fitxatge i el perquè de ser un dels jugadors que millors nombres han donat aquesta pretemporada. Oriola donarà al València Basket una marxa més, un punt més.

Oriola és un jugador fet a si mateix. Sense padrins en el món del bàsquet, el català ha hagut de 'currar' dur des de ben xicotet. Sabia que si volia un lloc al món del bàsquet, havia d'esforçar-se per traure el millor de si mateix. L'ala pivot reconeix que no té cap faceta en particular en la qual destaca però sí que la seua capacitat d'esforç li fan brillar amb llum pròpia. Aguerrido és una de les primeres qualitats per les quals es defineix el mateix. No obstant això, també compta amb altres virtuts com per exemple el fet de donar sempre el cent per cent en la pista, moure's bé amb pilota i sense ell, defensar amb intensitat, córrer bé el camp, carregar el rebot... a més d'aportar frescor, intensitat i agressivitat al joc de l'equip.

Com a moltes coses en aquesta vida, la temporada que comença el pròxim 2 d'octubre és una carrera de fons. La preparació està ací. Dels set partits que ha disputat el València Basket com a preparació a la campanya 2016-17, tan sols han perdut un encontre. Açò pot ser un dels indicadors del potencial del conjunt taronja. Oriola és un dels jugadors que millors nombres presenta, ja que destaca com a millor anotador (10,8 punts), el que més valoració té (12,2), als quals se li afig 5,5 rebots... No obstant això, açò no deure estranyar doncs la passada campanya en les files del Bàsquet Sevilla va acreditar una targeta de 8,5 punts i 3,5 rebots en 19 minuts de mitjana, aconseguint ser Jugador de la Jornada en la Lliga Endesa en el partit de la jornada 10 en el qual va aconseguir: 23 punts, 9 rebots, 2 robatoris i 2 taps per a totalitzar 35 punts de valoració i ser el millor d'eixe cap de setmana. Segur que Oriola donarà molt a parlar al llarg de les dues temporades que passarà en la capital del Túria aconseguint tots els objectius que es propose.

Destacats