Pedro Martínez: " El que hem de fer és aprendre d'aqueixos partits apurats"

El València Basket tanca la primera volta de la Lliga a casa davant el Movistar Estudiants

Guardar

_map3298
_map3298

Diumenge que ve el València Basket tanca la primera volta de la temporada a casa davant el Movistar Estudiants. En la prèvia de la trobada, el tècnic Pedro Martínez ha comentat la dificultat del partit i els objectius marcats per als pròxims dies. Així com la importància de reposar-se al fet d'anar per sota en el marcador i el fet de traure els partits avance amb finals igualats a força de treballar en equip.

"Hem de valorar el treball dels nostres rivals que són molt bons i ens posen en dificultats. El que hem de fer és aprendre d'eixos partits atapeïts i, en lloc de pensar que hem de fer per a no tenir els finals tan apurats, hem de pensar que és el que hi ha i hem d'aprendre a conviure amb açò, amb què els partits són igualats i que és el normal a estos nivells. El dimecres ens vam veure set a baix i contra Movistar Estudiants també pot ser que passem algun moment de dificultat. I llavors el que hem de pensar és que en els últims partits hem tingut una bona resposta contra açò. Quan hem estat per sota en el marcador, en lloc de caure en el pànic i tirar cadascun pel seu costat hem tingut una bona resposta. Açò ho considere com alguna cosa positiva. En el partit del diumenge no hi ha gens que em faça pensar que el partit vaja a ser diferent dels últims, serà un partit igualat en el qual hi haurà moments bons i dolents i cal mantenir eixa bona resposta", explicava Pedro Martínez en la prèvia del partit.

Pensant una mica en el fet que la victòria els concedeix el 'privilegi' de ser caps de sèrie en la Copa i açò pot facilitar el seu pas per la competició del KO el tècnic taronja prefereix no donar-li massa importància a este fet i pensar a aconseguir una nova victòria doncs entén que ser o no cap de sèrie no és determinant en la competició copera. "Està en joc la possibilitat de ser cap de sèrie i és alguna cosa que sense que siga definitiu és millor ser-ho que no ser-ho encara que tampoc et garanteix gens. És un objectiu que tenim i també per a continuar en una bona dinàmica en els partits de casa, no pensant solament en la Copa del Rei sinó pensant que la competició continua i com més partits guanyem millor".

Respecte al Movistar Estudiants, rival d'este diumenge, Pedro Martínez destaca que "és un equip que juga un bon bàsquet, molts d'ells són gent molt veterana que coneix molt la Lliga i que saben moure's bé en partits igualats. Record que el partit de presentació contra ells va ser molt dur i molt igualat fins al final, aquell dia van jugar francament bé. Després han tingut una primera volta amb moltíssimes lesions, i crec que açò els ha restat potencial i els ha restat victòries. Ara crec que vénen tots per tant hem de pensar que serà un partit similar al que vam tenir en la presentació que recordareu que es va decidir quedant tres o quatre minuts".

Arxivat a:

Destacats