Nissan Almenar exposa el nou Nissan Micra en Kinépolis

Guardar

img_6654
img_6654

Nissan Almenar segueix amb el seu habitual dinamisme promocional i, en aquest cas, ha triat el concorregut entorn de Kinépolis en Heron City per a mostrar dues unitats del nou Nissan Micra que arriba al mercat amb la clara intenció de convertir-se en un referent del competit segmente B amb arguments tan rotunds com un nou disseny expressiu i personalitzable, amb un interior inspirador i amb un bastidor àgil i segur.

Aquest nou Nissan Micra, disponible ja en Nissan Almenar, conté els tres pilars de la Intelligent Mobility by Nissan com són la conducció intel·ligent, amb els últims avançaments en seguretat únics en aquest segment, potència intel·ligent, amb motors eficients i un disseny aerodinàmic i, finalment, la integració intel·ligent, amb una nova connectivitat tecnològica orientada al client.

El nou Micra té una aerodinàmica millorada, a l'altura d'altres segments més alts. És àgil i divertit perquè té el centre de gravetat baix, una resposta del volant immediata i una estabilitat en corba única en el seu segment. La cinquena generació del Nissan Micra ve equipat amb tres motors, molt eficients i amb gran capacitat de resposta: dos de gasolina -0.9L i 66kw o 1L i 54kw- i un diésel -1.5L i 66kw-. El Nissan Micra va acompanyat d'una tecnologia d'assistència a la conducció única, que no porta cap altre vehicle del segmente B. Per exemple, el Micra inclou l'alerta i prevenció de canvi de carril involuntari (a més del senyal visual i acústica el vehicle també torna de forma automàtica i subtil a la seua trajectòria).

D'aquesta manera, Nissan Almenar acosta al gran públic un model nouvingut al mercat, com és el nou Nissan Micra, que irromp amb força en el segment B.

Arxivat a:

Destacats