Muñiz: "La valoració l'hem de fer al final de temporada, no per un partit anem a condemnar-los"

Guardar

mun%cc%83izj13
mun%cc%83izj13

Un resultat massa engruixat...

"Ens hem enfrontat a un rival de molt nivell. Crec que el càstig era massa al descans amb el 0-2. Al final ells tenen jugadors desequilibrants i açò es nota. La primera part no la vaig trobar per a anar perdent 0-2. En la segona van marcar la diferència doncs en arribar a la porteria marcaven i este és un gran equip, amb grans jugadors, davant el qual has d'estar al màxim nivell"

Què ha fet malament el Llevant?

"Bàsicament començar perdent tan prompte, davant estos equips eixa situació et complica molt el partit. En els primers 20 minuts, amb dos gols, es van venir a dalt, nosaltres deixem més espais però els gols van caure del seu costat. L'Atlètic és un gran equip, està ací per alguna cosa, tenen un nivell molt alt i ens han superat. S'han perdut tres punts davant l'Atlètic de Madrid però el dimarts tenim el partit Copa... sabem a quins punts volem arribar".

Quina va ser la clau i quina valoració fa?

"Va haver-hi fases del partit en el qual vam estar bé però quan el rival agafava la pilota et matava i açò va ocórrer en moments clau. Quan agafaven la pilota ho feien molt bé en les transicions i els seus davanters van tenir un gran encert, és el que s'esperava pel seu gran nivell mundial, el rar era el d'abans i, per a mala sort nostra, hui han tingut tota la fortuna que els ha faltat en anteriors ocasions.

La valoració l'hem de fer al final de temporada, on estem, quins punts tenim... no per un partit anem a condemnar-los. Hem perdut tres punts i açò no ha de marcar res de cara al futur. Tenim una setmana que pot acabar molt bé. La sort és que els equips de darrere tampoc guanyen. El nostre partit, a priori, era molt difícil, hem d'oblidar-ho i millorar"

Arxivat a:

Destacats