Muñiz: "Ens falta gosadia i barra, no tenir por al que puga passar"

Guardar

levante-girona01_mun%cc%83iz
levante-girona01_mun%cc%83iz

Sensacions després de l'encontre, què és el que preocupa?

"Al final et preocupa tot però l'única cosa que podem solucionar és el nostre, el de dins. Hem d'eixir des de l'inici pels punts, saber que els partits són molt llargs i hi ha ocasions sempre. Cal intentar arribar viu i estar vius tots els moments del partit. Hem de seguir treballant i alçar el cap com més prompte millor.

Existeix en estos moments un estat d'ànim, estem en un moment de bucle en el qual arribes a casa i no som capaços de generar ocasions, l'ambient es refreda i quan millor estem, com hui en la segona part, arriben els gols en contra. Hem d'equilibrar el balanç ofensiu i defensiu. No podem desequilibrar-nos i obrir espais perquè llavors et fan mal. Hem de seguir treballant i hem de canviar les sensacions, ser crítics i posar-nos a la feina, saber on fallem i posar solucions".

Existeix cert bloqueig psicològic i està pesant...

"Si solament valorem victòries, la veritat és que les trobem a faltar. Sabem que hem de remar a poc a poc i els empats són importants. Tot açò es passarà quan aconseguim la victòria, ens llevarem este pes. Hem d'acostar-nos a l'equip de principi de temporada, estem en pessimisme general encara que la veritat és que estem en la jornada 11 i si es miren els nombres, estem dins de l'objectiu en la taula".

Quin és l'autocrítica que es fa des del vestuari?

"Queden moltes jornades, hem de treballar per a aconseguir els punts necessaris per a salvar-nos i ací valen tots els que aconseguim és igual davant que equip siguen. L'autocrítica que hem de fer és de futbol, del que s'ha deixat de fer. En estos moments hem deixat de tenir el control de partit amb pilota, la primera part estava controlat però sense pilota i açò ens genera ansietat i que l'equip contrari estiga còmode, ens ha faltat agressivitat. En la segona part hem començat controlant amb pilota i ens han marcat. Hem de ser atrevits amb el baló, no tenir por a res, no pensar que podem fallar. Hem de tornar al que féiem fa uns quants partits. Acostumar-nos a jugar a casa d'eixa forma, queden molts punts i partits en joc per a aconseguir els resultats, cal posar-se a la feina com més prompte millor, estem en un moment delicat d'estat anímic i un bon resultat ens buidaria eixa motxilla..."

Què és el que podria faltar a este Llevant per a tornar al camí traçat a l'inici de temporada?

"Necessitem un equip i un sistema de joc reconegut. No faig un control de si les alineacions són les mateixes o no. Hem donat minuts a quasi tots els jugadors de la plantilla, els noms no importen, les alineacions es fan pensant a poder guanyar al rival.

Fins al moment l'equip està competint, no se li pot deixar res en el camp, però la veritat és que ens falta gosadia i barra, no tenir por. Hem de començar a funcionar i no tenir por al que puga passar, l'equip està capacitat. Cal oblidar-se que passa si fallem, si em marquen un gol, ja que el que passa ningú ho sap i entre tots hem de traure-lo endavant"

Arxivat a:

Destacats