Montserrat i Quart de les Valls encapçalen l'Edicom de Galotxa

El campionat porta tres jornades disputades

Guardar

Tou de la Pobla de Vallbona jugant per davant (1)
Tou de la Pobla de Vallbona jugant per davant (1)

Després de tres jornades disputades en la 30ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu Edicom, les formacions de Montserrat i Quart de les Valls marxen en primera posició de la màxima categoría.

En el grup A es el Quart de les Valls qui, després de guanyar dissabte al Borbotó en el carrer Valencia de la localitat del Camp de Morvedre 70 a 20, ocupa la primera plaça en la classificació. Per darrere va el Foios, que va derrotar al Beniparrell com a local 70 a 35 aquesta semana, i que amb suma ara 5 punts, per 7 del Quart.

Montserrat compta les partides per victòries en el grup B, sumant ja 9 punts, després de guanyar dissabte passat en el carrer de Massalfassar, on els locals es quedaren en 40. En l'altra partida de la jornada el Meliana va jugar en casa davant Marquesat, amb un resultat final de 35 a 70, gràcies al qual els jugadors d'Alfarp sumen els seus primers punts del torneig.

Respecte a la primera de trinquet, la jornada va deixar victòries a domicili. Ja que la Pobla de Vallbona B va deixar el marcador final en 55 a 70, en la seua partida contra Alfara de la Baronia. Mentre que Algimia d'Alfara derrotava 40 a 70 a la Pobla de Vallbona A en la seua visita al trinquet del Camp de Turia. La classificació està ara encapçalada per les dues formacions guanyadores, que sumen 6 punts, seguits per l'Almussafes, amb 4.

Destacats