Miguel Ángel Sancho, quarta vegada campió a Gijón

Amb altres títols valencians, Sancho va triomfar en salt en l'estadi Les Mestas i Concha Montaner va aconseguir el segon lloc en longitud

Guardar

Miguel Ángel Sancho
Miguel Ángel Sancho

Aquest cap de setmana es va celebrar la primera jornada dels campionats d’Espanya a Gijón i Miguel Ángel Sancho, del club d'atletisme Platges de Castelló, va aconseguir un salt de 2,23 m, marca que li va bastar per a obtenir el títol competint a l'aire lliure en superar la marca del canari Simón Siverio del Tenerife Caixa Canàries.

L'atleta venia com a campió de 5000 metres en els Europeus d'Amsterdam, en el que ha sigut un dels seus millors estius si d'acompliment en competicions es tracta. Del seu mateix club, Igor Buchkov va triomfar en el primer lloc en perxa amb una marca de 5,51 m, Frank Casañas en llançament de disc, amb una marca de 61,25, m, i Javier Cienfuegos en martell, amb 72,92 m.

Les valencianes Úrsula Ruiz i Estela García, pertanyents al club València CA, van obtenir el primer lloc en les seues disciplines respectives de pes (17,24) i 100 m (11,41).

D'altra banda, l'atleta de L'Eliana, Concha Montaner, que ha aconseguit set vegades coronar-se com a campiona en salt de longitud, va obtenir el segon lloc pel seu primer salt amb 6,20 m. Després d'intentar-ho per segona vegada i aconseguir una marca de 6,10 m, va decidir retirar-se preocupada per una xicoteta molèstia. Montaner viatjarà als JJOO de Riu per quarta vegada, en aconseguir a principis de mes una marca de 6,88 m.

En total van ser 17 les medalles obtingudes per atletes valencians en aquesta temporada a l'aire lliure.

Destacats