Més de 3000 inscrits pel Triatló de València

La carrera espera als triatletes el 10 i 11 de setembre

Guardar

Triatló de València
Triatló de València

A punt d'esgotar-se les places disponibles en totes les seues modalitats (dona, sprint, supersprint, olímpic) a quasi trenta dies de l'inici del gran Triatló de València. Fins al diumenge, la prova regna del diumenge 11 tenia 400 places disponibles de les 1750 que s'ofereixen, la qual cosa evidencia l'ampli interés del públic per a l'edició d'enguany.

Queda poc més d'un mes i la meta, en l'edifici Veles i Vents de la Marina Real, espera a què arriben els quasi 3500 triatletes d’enguany, incloent-hi les participacions de relleus, l'esperat Aquatlón Escolar i per descomptat les participacions individuals. La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana es troba satisfeta i per aquests dies segueix promocionant el succés i acostant-ho a tots de manera bastant especial. Per açò, ha comunicat que els qui creuen l'anhelada meta rebran una medalla de Finisher 2016, la que podrà gravar-se amb el nom del participant per a major personalització del record.

L'organització té llests el material per a la celebració del Triatló, el circuit, les ajudes, col·laboracions i actualment cerca voluntaris amb el hashtag #HazteVoluntario, amb la finalitat d'atraure a persones que vulguen ajudar als atletes, els qui comptaran amb serveis variats durant el gran esdeveniment.

Per a aconseguir açò, l'organització va llançar una App gratuïta en la qual els que no s'han inscrit poden fer-ho per mitjà dels seus mòbils i dispositius. L'App compta a més amb tota la informació i novetats necessàries per als seus assistents, un compte arrere per al dia de l'esdeveniment, vídeos, fotos, links a les xarxes socials del València Triatló, així com els circuits de la carrera i els punts d'interés que necessiten saber els que participen el 10 i 11 de setembre.

Para quan l'esdeveniment comence, l'App oferirà un seguiment en viu de la competició, la qual cosa permetrà que, a més dels triatletes, s'involucren també els qui desitgen saber més del desenvolupament de la cita.

Arxivat a:

Destacats