Martín Montoya: “Ens està costant molt i estem pagant prou”

El nascut a Gavà va parlar amb VCF Radio sobre la seua aportació al València i el moment que viu el club

Guardar

Martín Montoya
Martín Montoya

Esperançat es va mostrar el lateral Martín Montoya en la seua entrevista amb VCF Radio. El futbolista sap que ha gaudit de la confiança de Ayestarán des de la seua arribada al club i que té molt per aportar amb el fi d'aconseguir que ell i els seus companys comencen a pujar en la classificació.

Arribat des del Barcelona a la fi de juliol, amb passat en l'Inter de Milà i en el Betis, el jugador és un dels fitxatges que han rendit de manera regular en el nou Valencia 2016-2017. La seua aportació és evident, però ha de polir-la: en molts partits se li ha vist pujant i baixant per la banda i contribuint en atac, encara que abandonant posicions defensives.

El jugador de 25 anys es va referir a l'estrepitosa derrota contra el Betis en l'últim minut: "L'equip va acabar molt dolgut després del partit (...) Estos dies sí que hem tingut cares llargues, cares tristes. Però això ha passat i hem de planificar aquesta setmana de la millor forma possible", va afirmar. "Estem tots amb una ambició i unes ganes immenses del partit del diumenge", va expressar relatant l'ànim dels seus companys a dies del partit contra el Bilbao.

"La veritat és que tenim un equip molt bo i entre mala sort i alguns errors estem allà a baix (...) Tenim molt potencial, tenim un equip molt bo per a poder estar allà a dalt", va asseverar referint-se a la situació de l'equip i el bon joc que demostren quan estan pressionats. "Ens està costant molt i estem pagant prou", va dir sense apartar l'autocrítica.

També va parlar de la seua posició de lateral, que varia entre la banda dreta i esquerra, ja que va ocupar quan va reemplaçar a Gayà el diumenge i que va coincidir amb l'inici de la quasi remuntada del Valencia: "És una posició en què em sent còmode", encara que va reconéixer que intentarà fer tan bé com siga possible en la posició que li toque jugar.

Va tenir paraules per als seus nous companys en la defensa, els centrals Garay i Mangala, que ho acompanyen en l'última part del camp: "Hi ha molts jugadors nous, cal adaptarse a poc a poc (...) Hem d'entendre'ns", va explicar. "Hem de treballar eixos aspectes a millorar, fer-ho de la millor forma possible per al cap de setmana arribar amb tot aprés, sabent que no hem de fallar", va indicar.

"Necessitem sí o sí guanyar el cap de setmana aquests tres punts i donar-li una alegria a l'afició (...) Aquesta situació és bastant complicada per a tots, per al cos tècnic, per als jugadors", va asseverar amb la seguretat que l'equip prendrà el bon rumb. "Aquest equip està capacitat per a capgirar la situació".

Destacats