Les sensacions de les penyes del Valencia CF per a la pròxima temporada

Guardar

Penya de León
Penya de León

La passada temporada el Valencia va deixar als seus afeccionats decebuts i preocupats pel futur pròxim del club. Amb una posició a mitjan taula, eliminat de la Champions i l'Europa League i sense classificació a copes europees per a la pròxima, la caiguda va ser bastant forta. Per la mateixa raó, l'expectació que ha marcat el nou planter comandat per Pako Ayesterán ha crescut amb els dies.

Primer va ser la contribució de Ayestarán, per descomptat, qui va passar de ser membre auxiliar del cos tècnic de Gary Neville a salvar a l'equip de caure a Segona Divisió. I després van venir els fitxatges: el portugués Nani, fitxat mentre encara es jugava l'Euro —la mateixa que va conquistar amb Portugal després de véncer a França —i el cordovés Álvaro Medrán, un jugador que ha causat suspicàcies per la seua joventut i que no obstant això ha despertat l'optimisme gràcies al seu entusiasme en ser presentat.

En plena pretemporada i a un mes del començament de la Lliga, vam voler preguntar als caps de penyes del club che per l'actual moment del club i les seues expectatives i esperances pel que fa als desafiaments de la nova temporada, sense oblidar la seua opinió sobre la samarreta que vestirà aquest renascut València.

Els presidents i caps de les penyes Clop i Faba, Saca la Canya, Aigües Vives, la Valldigna i la Penya de León, que segueix a l'equip a la distància, van contestar amablement a les nostres preguntes, demostrant que el fet de sentir dels afeccionats del València és tot menys homogeni.

Açò ens van dir.


[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Què ens pots dir dels nous equipaments per a la temporada 2016-17?José Ángel Monzó (Clop i Faba): La primera em sembla bastant bona i la segona em sembla un encert tremend, perquè el color negre i després els detalls de taronja es veuen molt bé.Paco Bonafont (Saca la Canya): En principi, a simple vista, em semblen encertades, però una altra cosa és quan un la compre i puga veure la comoditat i tal. Espere en algun moment adquirir alguna.Agustín Minguez (Aigües Vives): La primera sempre canvia una mica, perquè el club sempre ha de vendre samarretes. M'agrada molt perquè queda bastant ben el rivet de les vores.José Bononad (La Valldigna): No l'he comprat i segurament no la compraré pel preu. Però agrada molt el color taronja del segon equipament.José María Fernández (Penya de León): La blanca és molt normaleta, no em sembla gran cosa. I la segona, la negra, és la que més m'agrada. En la penya la majoria opina el mateix.

T'agraden els fitxatges confirmats de Nani i Medrán?Penyas

José Ángel Monzó (Clop i Faba): De Nani feia temps que m'agradava molt, sobretot de l'època del United. Al principi no ho notava, però després de l'Eurocopa em sembla que el seu fitxatge és un encert molt bo. A Medrán no ho conec molt, però és bo, anem a veure si ens deixa contents amb el seu fitxatge.Paco Bonafont (Saca la Canya): Sí, crec que fitxar a Nani per 8 milions i mitjà no és risc, perquè açò val més que el jugador.

I Medrán… el que siga gent jove i amb ganes de triomfar sempre és un encert. No suposen un desemborsament important de capital, tens molt a guanyar i poc que perdre.Agustín Minguez (Aigües Vives): Nani no ho he seguit molt, l'important és que ha guanyat l'Eurocopa. Aparte que quan un jugador està en la selecció de Portugal serà per alguna cosa. És important que el seu equip haja guanyat i que ell haja participat d'aqueix títol. Siga bé o no, el seu nom va prenent forma i vivim d'imatge i fama.

Si li donen confiança, Medrán pot fer un bon paper. Tot jugador que siga jove té ganes de créixer. Si se li dóna confiança, pot fer una bona temporada.José Bononad (La Valldigna): Esperem a veure què fa Nani primer, perquè fa molt temps que juga en altres llocs i ara ve al Valencia. Espere quasi més de Medrán, per la seua joventut, que de Nani.

José María Fernández (Penya de León): Sí, el de Nani està bé per a ajudar un poc en la davantera, i el de Medrán no puc opinar perquè no ho he vist jugar. Necessitem un poc més, un migcampista i una bona defensa.Nani

Quins són les teues expectatives per a la pròxima temporada? Estàs il·lusionat amb què el València aconseguisca la Lliga i classifique a competicions europees?José Ángel Monzó (Clop i Faba): Tampoc cal tirar-ho tot per a dalt després d'aquests dos fitxatges. Estem a un nivell amb el qual a aquesta altura no arribaríem a conquistar el títol. S'hauria d'arribar d'intentar arribar a llocs Champions, sí. Jo cree en tot cas que als llocs d'Europa League arribarem segur.

Paco Bonafont (Saca la Canya): L'experiència que tinc després de 26 anys de soci és que les temporades amb més expectatives han sigut les més frustrants. No obstant això, en aquelles que no esperàvem gens, o no esperàvem tant, es va triomfar molt, com va ser el cas d'Espárrago, Benítez, o les dues finals de Champions. Els anys que he tingut més expectatives han sigut els que pitjor ens ha anat i els que he tingut menys ens ha anat millor.Agustín Minguez (Aigües Vives): El primer que vull és que els jugadors que no juguen es desfacen d'ells. Però fer un paper mínim considerant la temporada passada… es va a fer. Solament amb la samarreta, un equip com el València ha de quedar en els cinc primers. L'any passat vam tenir tres entrenadors... Si aquest entrenador fa un bloc mitjanament accessible, es pot aconseguir. El que vull és que lluiten. Si l'entrenador fa un equip que lluite, jo crec que anem a estar entre els cinc i sis primers. De la UEFA per a dalt.José Bononad (La Valldigna): No tinc gens d'il·lusió. He renovat la passada l'últim dia després de trenta anys. Potser classifiquen a la UEFA Europa League. Poca il·lusió i poca fe tinc.José María Fernández (Penya de León): Espere que almenys arribem a jugar l'Europa League. Arribar a jugar la Champions serà difícil, perquè necessitem arribar i hi ha tres fixos, Real Madrid, Barcelona i l'Athletic, i després en la quarta posició està el Sevilla…. Jo crec que quart i cinqué lloc seria moltíssim.

Arxivat a:

Destacats